Thumbnails Bilder zeigt es nicht an....was muss ich tun?

4 years 11 months ago #9198 by abradas
Hallo
Ich habe die SIGE Gallery auf mein Joomla geladen, leider zeigt es mir die Bildergalerie nicht korrekt an...nur den Text!

Ich habe von Arnold auf der Joomla Diskusionsplattform den Tip bekommen mich direkt bei Herrn Vogel zu melden.

Siehe Anhang.
Attachments:
4 years 11 months ago #9199 by abradas
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
4 years 11 months ago #9202 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
The following user(s) said Thank You: abradas
4 years 11 months ago #9204 by abradas
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
4 years 11 months ago #9205 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
The following user(s) said Thank You: abradas
4 years 11 months ago #9206 by abradas
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
4 years 10 months ago #9207 by Vitja
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
Time to create page: 0.176 seconds