css problem

1 year 9 months ago - 1 year 9 months ago #10440 by anto78
css problem was created by anto78
[attachment=undefined]immagine-sito.png[/attachment] [attachment=undefined]immagine-sito.png[/attachment]Hello,
I just purchased the valuable support 14 days.
I have a problem with EFSEO - Easy Frontend SEO
When installed on my site I remove the css code in the file (head.php).
This code is used to properly show my site in the responsive version for mobile devices.
I also contact the developer of my template and gave me this answer:
Problem in your site was created by a 3rd party plugin called - "System - Easy Frontend SEO". I have disabled this extension from plugin manager Which resolved the issue.
This code:
$doc->setMetaData('X-UA-Compatible', 'IE=edge', true);
$doc->setMetaData('HandheldFriendly', 'true', false);
$doc->setMetaData('apple-touch-fullscreen', 'yes', false);
$doc->setMetaData('viewport', 'width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no', false);

When activated your plugin, the code is replaced with this:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />
<meta name="HandheldFriendly" content="true" />
<meta name="apple-touch-fullscreen" content="yes" />
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no" />

Right now the plugin I'm testing with a test site.
The test site is this: mysite


I attach screen to make you understand the problem better. [attachment=undefined]immagine sito.jpg[/attachment]

1 year 9 months ago #10441 by Vitja
Replied by Vitja on topic css problem
Hello anto78,

thank you for activating a support subscription.

Can you please post all versions that you are using on the mentioned test website. See rule §2 "2. You have to inform about installed versions: Joomla!, my extension, PHP, MySQL, other extensions you have in use."

Please also re-upload the image (if it is too large, upload it on your server and post the link to it), so I can understand your problem better.

Cheers

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
1 year 9 months ago - 1 year 9 months ago #10442 by anto78
Replied by anto78 on topic css problem
Hello,
I hope I've given you all the necessary information

System - EFSEO - Easy Frontend SEO - 3.3.0
Joomla: 3.6.3
VirtueMart: 3.0.18
ARTIO JoomSEF: 4.6.9
php version: 5.5.37
Web Server: Apache
version database: 5.5.5-10.1.18-MariaDB

This attachment is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

1 year 9 months ago #10443 by Vitja
Replied by Vitja on topic css problem
Hello anto78,

thank you for the update.

I still don't know what exactly the problem is. EFSEO does not overwrite existing meta data information. I would need to debug it to understand this issue. Could you please make a backup (e.g. Akeeba Backup) and send me a link to the archive so that I can take a look on it locally?

By the way, I think that you have another problem, not related to EFSEO (maybe this is also the cause of the issue). Go to the frontpage and open the source code view (Right click - Show source code):

<base href=http://www.milleeunaperlina.com/ />
<meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=utf-8"/>
<meta http-equiv=X-UA-Compatible content="IE=edge"/>
<meta name=keywords content="perline,miyuki,delica 11/0,catene,bigiotteria,bijoux fai da te,componenti,accessori,minuteria"/>
<meta name=HandheldFriendly content=true />
<meta name=apple-touch-fullscreen content=yes />
<meta name=viewport content="width=device-width, initial-scale=1.0"/>

You see that the double quotes for the meta name are missing. For example this:

<meta name=HandheldFriendly content=true />

should look like this:

<meta name="HandheldFriendly" content="true" />

You should check your template and / or other plugins to solve this problem first!

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
1 year 9 months ago #10444 by anto78
Replied by anto78 on topic css problem
Hello,
the quotes is not a real problem.
And a html optimization feature of my model.
This disabled the html optimization function.
Now the quotes are back in place me the problem with your plugin is not resolved.
The test site is not locally but on the server.
Where do I send the backup?
1 year 9 months ago #10445 by Vitja
Replied by Vitja on topic css problem
Upload it on your server and send me the link to info(at)kubik-rubik.de

Cheers

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
1 year 9 months ago #10446 by anto78
Replied by anto78 on topic css problem
Hello,
I've just sent the email to download the backup
1 year 9 months ago #10447 by anto78
Replied by anto78 on topic css problem
Hello,
I'd like to get news about my problem.:dry:
1 year 9 months ago #10448 by Vitja
Replied by Vitja on topic css problem
Hey Anto78,

please update to version 3.3.1: joomla-extensions.kubik-rubik.de/downloa...rontend-seo/joomla-3 (or directly within your Joomla! website)

As a small thank you for reporting this issue I've activated a donation code slot in your account. Go to "Donation Code" - "Donation Code Management" and generate a donation code for your domain!

Thanks once again!

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
1 year 9 months ago #10449 by anto78
Replied by anto78 on topic css problem
thank you so much for your support and thank you very much for the code! :)
Now the plugin works beautifully ;)
Time to create page: 0.205 seconds