Possible bug?

6 years 6 months ago #4685 by X-Bit
Hello @all!

I used for the first time the VCNT extension for a Joomla 1.7 site, actually just the contest part, which should show up everytime somebody calls up the site.

I encountered some problems:

- HTML markup is stripped from text when saving (images can´t be used as the full html tags are stripped, i.e.
<p><img alt="MCM-Swiss.net - Banner" src=" mcm.mcm-swiss.net/images/stories/MCM_Ban...34x60px_halfsize.png " /></p>), Super User ist on whitelist and editor isn´t used for the VCNT module. As well I may use HTML tags with no problems in articles and modules.

- The text does not show when using JS Popup, the standard message apears ("Won! Find the code on the page and join the contest!") instead of the defined message.
My settings:


Could you have a look at it? It seems the contest part of VCNT isn´t working as expected under J 1.7... or am I missing something?

6 years 6 months ago #4696 by Vitja
Hi X-Bit!

Thank you for your interest in my extensions.

It is actually not a bug, but I have forgot to set the raw filter.

Open: mod_vcnt.xml

Search:
<field name="cwtext" type="textarea" cols="40" rows="3" default="" label="MOD_VCNT_CONTESTTEXT" description="MOD_VCNT_CONTESTTEXTDESC" />
Change to:
<field name="cwtext" type="textarea" cols="40" rows="3" default=""  filter="raw" label="MOD_VCNT_CONTESTTEXT" description="MOD_VCNT_CONTESTTEXTDESC" />
Have success!

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
Time to create page: 0.139 seconds