Gallery not showing

6 years 9 months ago #5011 by wonderbison
Gallery not showing was created by wonderbison
Hi

I have uploaded SIGE and looks exactly what I need. I have in the Media Manager created a folder called GeneralCadets which has 1 image.

I have created an article with the only content as

{gallery}GeneralCadets{/gallery}

So that I could add more images to the gallery and a slide show is shown

However, when I look at the article I do not see the photographs but I do see {gallery}GeneralCadets{/gallery}

Anything obvious?

Thanks

6 years 9 months ago #5022 by Vitja
Replied by Vitja on topic Gallery not showing
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
6 years 9 months ago #5027 by wonderbison
Replied by wonderbison on topic Gallery not showing
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
6 years 9 months ago #5034 by Vitja
Replied by Vitja on topic Gallery not showing
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
6 years 9 months ago #5070 by wonderbison
Replied by wonderbison on topic Gallery not showing
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.
Attachments:
6 years 9 months ago #5077 by Vitja
Replied by Vitja on topic Gallery not showing
Please login to view the response. Attention: You need a valid subscription to activate an account.

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Please support my work with a review in the Joomla! Extensions Directory: extensions.joomla.org/profile/profile/details/61997
Time to create page: 0.139 seconds